فواید میوه های خشک شده (چیپس میوه)

میوه خشک و خواص آنها
در حالت طبیعی میوه خشک شده می تواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و از همین رومی تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد.
میوه در هر حالتی چه تازه باشد و چه خشک شده، برای شما خوب است و فوایدی به همراه دارد. در حالت طبیعی میوه خشک شده می تواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و از همین رومی تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد.
علی رغم فواید میوه های خشک، متخصصان معتقدند مهم ترین وجه تمایز میوه های خشک شده با میوه های تازه، تبخیر آبی است که حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی است.البته میوه های خشک شده برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزشهایی مانند کوهنوردی که امکان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند. پزشکان توصیه می کنند که در صورت امکان حداقل روزی ۲ لیوان میوه خرد شده متنوع مصرف شود که اگر تازه باشد، بهتر خواهد بود.
میوه ها جزو تنها گروه غذایی هستند که تمام ارزش های غذایی را دارا هستند و سرشار از ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدان ها هستند که برای حفظ شادابی و در امان ماندن از هر گونه بیماری باید آنها را مصرف کنید.

میوه خشک
سیب خشک:
۱٫فیبر:
یکی از فواید اصلی سیب خشک، وجود فیبر رژیمی آن است. یک وعده نیم پیمانهای از میوههای خشک، شامل ۳/۷ گرم فیبر غذایی است. اگر از یک رژیم ۲۰۰۰ کالری استفاده میکنید، چنانچه این مقدار میوه خشک را به عنوان میان وعده استفاده کنید، طبق تحقیقات دانشگاه کلورادو، ۱۳ درصد از فیبر غذایی مورد نیازتان تامین میشود
۲٫ویتامین ها:
سیب حاوی مقداری ویتامین A و C است. این ویتامینها باعث میشوند استخوان و پوست شما سلامتی خود را حفظ کنند. سیب همچنین حاوی تعداد زیادی از ویتامینهای خانواده B است. این ویتامینها متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم میکنند و کبد و پوستتان را تغذیه میکنند. طبق بررسیهای موسسهی لینوس پائولینگ یک وعده نیم پیمانهای شامل ۶ درصد از ویتامین B-6 مورد نیاز روزانه و ۳ درصد از ویتامین B-5 مورد نیاز بدن است. هر دوی این ویتامینها به تولید ماده شیمیایی و عصبهای مورد نیاز برای فعالیت مغز کمک میکنند.
۳٫مواد معدنی:
سیبهای خشک به سبب داشتن مواد معدنی به سلامت شما کمک میکنند. طبق یافتههای موسسهی لینوس پائولینگ، هر وعده نیم پیمانهای از سیب خشک شده، ۴ درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین میکند. پتاسیم مادهای معدنی است که برای نرونها و فعالیت مغز ضروری میباشد. همچنین طبق اعلام این موسسه سیب خشک دارای مقداری آهن است؛ به طوریکه نصف پیمانه سیب خشک، ۸% از میزان آهن مورد نیاز روزانه آقایان و ۳% آهن مورد نیاز خانمها را تامین میکند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبولهای قرمز جدید استفاده میکند. گلبولهای قرمز وظیفه رساندن اکسیژن به سلولها را بر عهده دارند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مقادیری از مواد معدنی دیگر مثل مس، منگنز و سلنیوم است.

میوه خشک
برگ زردآلو خشک:
زردآلو خشک یا برگ زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو به دست می آید. برگه زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین A، آهن و ویتامین C می باشد.
۱٫سرماخوردگی
برگه زردآلو سرشار از ویتامین C می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آسم، سل و برونشیت مفید است.
۲٫دیابت و قند خون
تحقیقات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان داده که آنتی اکسیدان ویتامین E موجود در برگه زردآلو باعث کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دو می شود.
۳٫پوست و مو
آبی که زردآلو خشک را در آن خیس می کنند برای درمان خارش آفتاب سوختگی، اگزما و عفونت های پوستی، آکنه و جوش صورت و پاکسازی پوست صورت مفید است.
۴٫یبوست
زردآلو خشک شده حاوی مقادیر بالایی پکتین و سلولز است که به عنوان یک ملین طبیعی به درمان یبوست کمک می کند.
۵٫لاغری و کاهش وزن
برگه زردآلو یا زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.
۶٫دوران بارداری و شیردهی
برگه زردآلو خشک به درمان ناباروری، خونریزی پس از زایمان، اسپاسم در دوران بارداری و درمان عفونت واژن کمک می کند، همچنین برگه زردآلو باعث افزایش شیر مادر در مادران شیرده می شود.
۷٫کبد چرب
میوه های خشک از جمله برگه زردآلو برای پاکسازی و سم زدایی کبد و درمان کبد چرب مفید هستند.
۸٫فشار خون
برگه زردآلو خشک حاوی مقادیر بسیار بالای پتاسیم است که باعث کاهش فشار خون بالا می شود.
۹٫رشد کودکان
زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی و مغذی ضروری برای رشد کودک می باشد.
فیبر موجود در برگه زردآلو برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.
۱۰٫کم خونی
برگه زردآلو خشک منبع خوبی از آهن و مس است که با افزایش تولید هموگلوبین برای درمان کم خونی فقر آهن و آنمی مفید می باشد.

انجیر خشک
انجیر خشک:
انجیر خشک می تواند یک میان وعده کاملا سالم و شگفت انگیزی باشد.از جمله فواید و خواص انجیر خشک این است که انجیر خشک سبب افزایش قوای جسمانی می شود. از دیگر خواص انجیر خشک که می توان ذکر کرد این است که از انجیر خشک می توان برای درمان و پیشگیری از یبوست استفاده کرد. وجود گوگرد در انجیر خشک باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان می کند.از دیگر خواص انجیر خشک میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
۱٫انجیر خشک باعث تقویت قوای جسمی می شود.
۲٫سرشار از آهن و ویتامین c و مناسب جهت درمان کم خونی
۳٫درمان یبوست
۴٫جلوگیری از ریزش مو و درمان شوره سر
۵٫تقویت حافظه(مصرف آن به زنان باردار جهت افزایش حافظه جنین بشدت توصیه میشود.)
۶٫سفید کردن دندان ها و التیام ورم لثه
۷٫بهبود التهابات تنفسی مانند ذات الریه،آسم و تنگی نفس
۸٫سرشار از کلسیم و فسفر برای تقویت استخوانها

آلبالو خشک
آلبالو خشک:
۱٫ سرشار از آنتی اکسیدان است
آلبالوی خشک و دیگر میوههای منجمد و خشک و میوههای توتی حاوی آنتی اکسیدانهای ضروری از جمله آنتوسیانین – مادهای که باعث رنگ قرمز آلبالو و گیلاس میشود – هستند. این آنتی اکسیدانها از پیشرفت رادیکالهای آزاد ( اتمهایی در بدن که واکنش زنجیرهای منفی تولید میکنند) و آسیب سلولها جلوگیری میکنند.
۲. ضد التهاب و مسکن است
زمانی که رادیکال آزاد زیادی در بدن وجود داشته باشد، سیستم ایمنی برای مبارزه با واکنشهای خطرناک، بیش از اندازه کار میکند. بنابراین، سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در آلبالو میتواند در کاهش التهاب و درد به بدن کمک کند.
۳٫ به خواب کمک میکند
مطالعات نشان میدهند که آلبالو منبعی از ملاتونین – هورمونی طبیعی که مسئولیت خواب عمیق و راحت را در بدن به عهده دارد – است. تاثیرات محیطی و بیماریها میتوانند سطح ملاتونین را کاهش داده و الگوی خواب سالم را مختل کنند. بنابراین مصرف آلبالو میتواند به خواب شبانه کمک کند.
۴. حاوی مواد مغذی ضروری است
آلبالو منبعی عالی از فیبر طبیعی، پتاسیم، مس، پروتئین، آهن و کربوهیدرات است.
۵. کلسترول را کاهش میدهد
آلبالو سطح بالایی از پکتین – فیبری رژیمی که در میوهها یافت میشود – دارد. مطالعات نشان میدهند که پکین میتواند سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش دهد.
۶. قند خون را پایین میآورد
آنتی اکسیدانهای موجود در آلبالو با افزایش تولید انسولین طبیعی در بدن، توانایی پایین آوردن قند خون را دارد.
۷. سیستم ایمنی را تقویت میکند
آلبالو خشک حاوی ویتامین C، ویتامین A و ویتامین E است که همه اینها سیستم ایمنی را تقویت کرده و در مبارزه با بیماریها به بدن کمک میکنند.

نارگیل خشک
نارگیل خشک:
نارگیل خشک حاوی مواد غذایی اساسی همچون فیبر، مس، منگنز و سلیسیم است. برای یک زندگی سالم نارگیل خشک بهترین خشکباری است که میتوانید در رژیم غذایی خود وارد کنید.
۱- قلب سالم
نارگیل خشک از نظر فیبر غنی است و به سلامتی قلب کمک میکند. مردان به ۳۸ گرم فیبر و زنان به ۲۵ گرم فیبر نیاز دارند. با خوردن نارگیل خشک تمامی فیبر مورد نیاز خود را تامین میکنید که باعث سلامتی قلب شما می شود.
۲- بهبود عملکرد مغز
اگر خواهان مغزی تیزهوش هستید نارگیل خشک را در برنامه غذایی خود وارد کنید. تحقیقات بسیاری نشان میدهد نارگیل خشک عملکرد مغز را تقویت میکند. نارگیل خشک میتواند جلوی پیشروی بیماریهای مغزی مانند الزایمر را بگیرد.
۳- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
با ۵.۲ میلیگرم سیلیسیم، نارگیل خشک سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با خوردن نارگیل خشک خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها کاهش مییابد.
۴- جلوگیری از ناباروری مردان
نارگیل خشک با مواد معدنیاش واقعا جلوی ناباروری مردان را میگیرد. علم پزشکی در آزمایشهای مختلف این موضوع را به اثبات رسانده است. با مصرف نارگیل خشک بدن سلنیوم تولید میکند که مانع ناباروری مردان میشود.
۵- کاهش کم خونی
زنان به ویژه در بعضی از سنین دچار کم خونی میشوند. این بخاطر کمبود آهن در بدن است و میتواند مشکلات بهداشتی زیادی را بوجود بیاورد. نارگیل خشک که سرشار از آهن است میتواند جلوی کم خونی را بگیرد. کمی نارگیل خشک به غذای خود اضافه کنید و نتیجه آن را ببینید.
۶- کاهش خطر سرطان
بسیاری از مواد غذایی موجود در نارگیل خشک میتوانند با سلولهای سرطانی مبارزه کنند. با نارگیل خشک به ویژه جلوی سرطان روده و پرستات را بگیرید.
۷- مشکلات گوارشی را فراموش کنید
نارگیل خشک بسیاری از مشکلات گوارشی مانند یبوست، زخم اثنیعشر و هموروید را برطرف میکند. نارگیل خشک عوارض جانبی ندارد و در هر سنی که باشید میتوانید آن را مصرف کنید.
۸- جلوگیری از آرتروز
با خوردن روزانه نارگیل خشک از مشکلاتی مانند آرتروز (درد مفاصل) و پوکی استخوان جلوگیری کنید. نارگیل خشک مواد معدنی بسیاری دارد که به تقویت مفاصل شما کمک میکند و بدن شما را سالم نگه میدارد.

آناناس خشک
آناناس خشک:
آناناس خشک سرشار از ويتأمين ها و مواد مغذى مثل كلسيم، پتاسيم، فيبر و ويتامين ث است
بسيار كم چربى و كم كلسترول است.
كمك به ساخت استخوان هاى سالم و استحكام استخوان ها
غنى از منيزيم
باعث كاهش شديد سرفه
ما به شما تضمين مى دهيم كه همان لذتى را كه از خوردن يك قطعه شكلات مى بريد، بتوانيد از خوردن يك آناناس خشک هم ببريد.

هلو خشک
هلو خشک:
هلو ملين است و باعث تسكين تشنگي مي شود.
براي رفع بوي بد دهان هلو بخوريد .
هلو در افراديكه گرم مزاج هستند باعث تقويت نيروي جنسي مي شود
ضد تشنج و آرام بخش
مسهل و ادرارآور
شاداب کننده
مناسب برای سلامت قلب
جهت خشک کردن

موز خشک
موز خشک:
موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.
غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است.
فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.
موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.
موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.
اگر قصد خشک کردن میوه در منزل را دارید نوشته دستگاه میوه خشک کن خانگی میتواند به شما کمک کند.